Det är dina mål och din tid som styr uppläggen för din träning

Introduktion

Under vår introduktion går vi genom hur våra abonnemang är upplagd, vilka olika övningar och program som ingår, träningsutrustningens funktioner och säkerheten runt den och varför skivstångsträning är en så effektiv träningsform.

  • Vilken personlig utrustning behövs.

  • Andningstekniker och rörlighet.

  • Fokus på teknik och säkert utförande.

Styrka

98

Rörlighet

93

Uthållighet

79

Fokus

92

ALLA HAR OLIKA MÅL OCH FÖRUTSÄTTNINGAR

Nybörjare
NybörjareTeknik
I första kursen Nybörjare går vi genom basövningarna så att tekniken är korrekt och att övningarna utförs säkert. Det är fokus på teknikutförande, balans, koordination, rörlighet och andningsteknik. Repetitionerna ligger på ca 15-20 st med mycket lätta vikter, vila mellan seten 1-2 minuter. Programlängd 10 pass.
Medel
MedelStyrka och Volym
I andra kursen Medel fortsätter vi finslipa tekniken för basövningarna och lägger till assisterande övningar. Här ligger fokus på muskulär tillväxt med övningar för att bygga upp volym och styrka. Repetitionerna ligger runt ca 10-15 st med progressiv viktökning , vila mellan seten 1-2 minuter programlängd 10 pass.
Avancerad
AvanceradStyrka
På kursen Avancerad är fokus på maximal styrka. Med fler muskelceller som aktiveras förbättras koordinationen mellan musklerna och nervsystemet, resultatet blir en förhöjd styrka utan påtaglig ökning av muskelmassa. Repetitionerna ligger på 5-10 st med progressiv viktökning, vila mellan seten 3-5 minuter programlängd 10 pass

LYFT RÄTT – LYFT TYNGRE – BLI STARK