TRÄNA MED ABONNEMANG

Med ett abonnemang har ni en komplett lösning på er styrketräning. Har ni eget utrymme har vi utrustning och utbildning, på ca 12-15 kvm per station anpassar vi er utrustning efter era behov. Coachning i grupp eller individuellt på plats eller online.

FÖRETAGSTRÄNING

Abonnemang med helhetslösning för ert företag. Att kunna träna direkt före eller efter arbetstid är effektivt, att kunna träna i anslutning till arbetet är ännu mer effektivt. Välj er alldeles egen utrustning för just era mål. Utkört och monterat på plats i Göteborg med omnejd, Coachning i grupp eller individuellt på plats eller online

HEMMATRÄNING

Med rätt utrustning och coachning blir träningen inte smidigare än så här. Välj din alldeles egen utrustning för just dina mål. Utkört och monterat på plats i Göteborg med omnejd, Coachning i grupp eller individuellt på plats eller online.

FÖRENING

Att kunna träna i bostadsrättsföreningens lokaler är både bekvämt och trevligt. Att som idrottsförening kunna komplettera med både utrustning och coachning för just er idrott är den perfekta lösningen. Utkört och monterat på plats i Göteborg med omnejd, Coachning i grupp eller individuellt på plats eller online.